Izvor: Tanjug/BSC HAPPY
06.04.2023 u 10:53
0

VUČIĆ SA SENATOROM DEJNSOM: Saradnja sa SAD od najveće važnosti za Srbiju (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američkog senatora Stiva Dejnsa i naglasio da su za Srbiju odnosi i saradnja sa SAD od najveće važnosti.

Vučić je senatoru predstavio aktuelna kretanja u regionu, istakavši da Srbija na Zapadnom Balkanu promoviše pozitivnu agendu saradnje, kao preduslova za mir i stabilnost, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

VESIĆ NAJAVIO ZAJEDNIČKE ŽELEZNIČKE STANICE: „Kada voz krene iz Beograda nema pasoške kontrole i ulazite pravo u centar Budimpešte“

Predsednik Vučić je istakao da SAD svojim investicijama umnogome doprinose napretku naše ekonomije i izrazio nadu u dolazak novih američkih investitora.

Dvojica sagovornika su razgovarala o različitim aktuelnim globalnim pitanjima, uključujući i energetsku bezbednost, navodi se u saopštenju.

-Primio sam #USA senatora @stevedaines nećete verovati, on je iz Beograda, ali Beograda u Montani. Taj grad je dobio ime po Srbima koji su tu gradili prugu i novu stanicu nazvali u čast svog zavičaja. Imali smo dobar razgovor o svim važnim pitanjima.

– Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa američkim senatorom Odbora za energetiku i prirodne resurse Stivom Dejnsom-napisao je predsednik Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijea.

nbsp;

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter