Izvor:
18.03.2019 u 15:37
0

VUČIĆ TRAŽI POMILOVANJE UHAPŠENIH ZA NEREDE NA DEMONSTRACIJAMA: Nisu uključeni samo oni koji su počinili najteža krivična dela!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od nadležnih institucija da budu usvojene žalbe svih uhapšenih i osuđenih zbog nasilnog upada u zgradu RTS i tokom protesta ispred Predsedništva Srbije, osim onih koji su počinili najteža krivična dela!

Kako saznajemo, Vučić je od nadležnih zatražio da budu usvojene žalbe za sve uhapšene i osuđene za prekršaje, dok će u skladu sa zakonom pomilovati one protiv kojih se vodi krivični postupak.

Kako takođe saznajemo, Vučić neće pomilovati samo ona lica koja su u zgradu RTS unela motornu testeru i pretila novinarima. Pomilovana neće biti ni ona lica koja su tukla i nožem napala policajce na protestu ispred Predsedništva Srbije.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter