Izvor:
08.12.2016 u 18:09
0

Vulin ima lepu vest za PENZIONERE VAN SRBIJE: Evo koliko će im NOVCA biti isplaćeno ovog meseca!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da će 5.000 dinara pomoći biti isplaćeno tokom ovog meseca i penzionerima kojima mesto prebivališta nije Srbija.

"Na direktan nalog premijera Vučića, Vlada Srbije donosi odluku da se i svim penzionerima koji su penziju zaradili u Srbiji, a žive van teritorije naše zemlje takođe isplati pomoć od 5.000 dinara. Na ovaj način premijer je u ime vlade i čitavog društva želeo da izrazi zahvalnost što su svi ovi ljudi zaradili penziju u Srbiji i što su i oni doprineli da Srbiji ipak bude bolje", rekao je Vulin novinarima u Beogradu.

On je prilikom obilaska Kluba za stare u Starom Gradu rekao da će pomoć biti isplaćena za oko 50.000 penzionera i da su sredstva obezbeđena iz redovnog poslovanja PIO fonda.

Zahvaljujući boljem radu Fonda i daleko boljoj uplati doprinosa, koji su ove godine za 13,4 milijardi dinara veći od planiranog, možemo da isplatimo i ovu nadoknadu, naglasio je Vulin.

On je istakao da će biti dodeljeno oko 289 miliona dinara i da će taj novac penzioneri dobiti tokom decembra.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter