Izvor: Tanjug
02.10.2022 u 10:22
0

VULIN SE OGLASIO NAKON „SPORNIH“ NAVODA DŽENIFER BRAŠ: „Srbi su zadovoljni Vučićem, ambasadori nisu – neka tako i ostane!“

 Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom navoda bivše otpravnice poslova u ambasadi SAD Dženifer Braš, izjavio je danas da su Srbi zadovoljni predsednikom Aleksandrom Vučićem, ambasadori razočarani i neka tako i ostane.

TO MOGU SAMO HRVATI! Vulin reagovao na sramnu naslovnu stranu hrvatskog „Ekspresa“

„Dženifer Braš je rekla veliku istinu, svi američki ambasadori su bili i jesu nezadovoljni Vučićem. Kao što su ambasadori bili zadovoljni svim Vučićevim prethodnicima, tako su bili nezadovoljni Vučićem“, naveo je Vulin u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Da su oni koji traže gaženje Republike Srpske, priznanje Kosova i uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji zadovoljni Vučićem, njime bi bio nezadovoljan srpski narod, a pošto su oni nezadovoljni Aleksandrom Vučićem, njime je zadovoljan srpski narod. Predsednik svih Srba je jedini slobodni lider u Evropi, kolonijalni gospodari to ne vole. Srbi su slobodarski narod, zato su izabrali slobodnog čoveka da ih vodi“, kazao je Vulin.

„Dok nas vodi Aleksandar Vučić, nećemo odustati od Republike Srpske, nećemo priznati Kosovo, nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji. Srbi zadovoljni, ambasadori razočarani, neka tako i ostane“, izjavio je ministar Vulin, komentarišući, kako se prenosi u saopštenju, navode bivše otpravnice poslova u američkoj ambasadi u Beogradu u periodu od 2007. do 2010. godine, Dženifer Braš, da su svi ambasadori bili nezadovoljni Vučićem.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter