Izvor: KURIR
14.03.2022 u 17:40
0

Zašto Putin ima izlive besa? NAŠA ANALITIČARKA RASKRINKALA PUTINA! Ovo je svima promaklo!

Ruski psihoterapeut Vasilij Šurov ocenio je stanje predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog  sa medicinske tačke gledišta.On je analizirao ponašanje Zelenskog tokom nedavne konferencije za štampu, pa prema njegovim rečima, a sudeći po načinu na koji je odgovarao na pitanja, ukrajinski predsednik bi mogao biti pod uticajem narkotika ili je umoran.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

A britanski Dejli Mejl piše da se viši službenici obaveštajne zajednice „Fajv ajs“, koju čine Australija, Kanada, Novi Zeland, Velika Britanija i SAD, pozivaju na svoje izvore bliske Kremlju i veruju da je upravo to i objašnjenje za Putinovu invaziju Ukrajine. Obaveštajna zajednica tvrdi da je u posedu sve većeg broja izveštaja o Putinovom, kako kažu, „sve nestabilnijem ponašanju“.

Politička analitičarka iz Centra za stratešku analizu Biljana Šahrimanjin Obradović otkrila je u Jutarnjem programu Kurir televizije detalj koji je svim svetskim medijima promakao, a tiče se obraćanja javnosti predsednika Rusije.

– Sigurno da ni jednom, ni drugom predsedniku nije lako. Verovatno uzimaju lekove, ali ne psihoaktivne supstance. Za Putina verovatno kažu da je u izolaciji jer se obraća isključivo iz Kremlja, a Zelenski i sa ulica. Primetila sam jednu jako zanimljivu stvar, to je da kada se Vladimir Putin obraća vidi se da mu je kosa porasla, a on znamo da se kratko šiša što je takođe pokazatelj da verovatno ne dozvoljava da u Kremlj uđe neko i da mu se približi, na primer frizer. Nalazi se u Kremlju, ne izlazi nigde i prima samo zvaničnike – rekla je politička analitičarka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter