Izvor: ALO
11.01.2022 u 19:06
0

ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS! Mirović: Nadam se da će se građani masovno odazvati Referendumu

Sednica se održava u 17 sati, u sedništu stranke na Novom Beogradu.

Nakon sednice planirane su izjave za medije.

Ostali članovi su takođe stigli u sedište stranke na Novom Beogradu, među kojima su ministar zdravlja, Zlatibor Lončar, premijerka Ana Brnabić, zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, ministarka za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević.

 U sedištu Srpske napredne stranke na Novom Beogradu u 17 sati počela je sednica Predsedništva te stranke. Sednicom predsedava predsednik Aleksandar Vučić, koji je nešto pre 17 sati stigao u sedište naprednjaka.

Sednici prisustvuju, između ostalih, premijerka Ana Brnabić, ministri finansija i saobraćaja, Siniša Mali i Tomislav Momirović, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, ministarke državne uprave i kulture, Marija Obradović i Maja Gojković, kao i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Prisutni su i ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ministarka rada Darija Kisić Tepavčević, predsednik Pokrajinske Vlade, Igor Mirović. . .

Pojedini mediji preneli su danas da su glavne teme predstojeći referendum, izbori koji će biti održani 3. aprila, situacija na Kosovu i Metohiji i stanje u regionu.

Kako je saopšteno, doneta je odluka da se građani pozovu da izađu na referendum u nedelju, 16. januara.

– Mi smo velikom većinom glasova doneli tu odluku, i nadamo se da će građani u nedelju izaći na izbore. Kako bi se potvrdio i naš politički stav da se unesu promene koje znače koroist građanima. Oni će imati novu sliku pravosuđa, a to znači efikasnije sudstvo u domenu svih izazova sa kojima smo se suočavali – rekao je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade i član predstavništva SNS.

– Drugo, razmatrali smo i pitanja koja su važna kada je reč o izborima u aprilu mesecu. Predstoje nam predsednički, parlamentarni izbori, i za nekoliko lokalnih parlamenata… Mi smo danas jasno pocrtali ona važna politička i društvena pitanja, sa kojima se ponosimo, kako kada je reč o delovanju predsednika, vlade, drugih nivoa vlasti. Možemo da kažemo da smo imali značajne rezultate u svim oblastima života – kaže Mirović.

Mirović je dodao da je to garant da će na predstojećim izborima izaći sa programom, koji će ponuditi nove pravce razvoja, i anstavak procesa kojem smo i do sada bili svedoci.

– Ovog meseca ćemo još jednom izaći, jer nam tek predstoje razgovori sa koalicionim partnerima – naveo je Mirović.

Kako je dodao, na sednici su danas razmatrali o mnogim pitanjima, a siže istog je to da su zadovoljni rezultatima koje je Srbija postigla.

– Rezultati su vidljivi i merljivi, i vidimo da ćemo u narednom periodu imati kontinuitet i još bolje razultate – kaže Mirović.

Istakao je želju članove stranke, ali i „velike većine građana“ da se Aleksandar Vučić ponovo kandiduje za predsednika.

– On je neko ko treba da se kandiduje, on je svojim radom i rezultatom izborio našu želju da bude naš kandidat na predsedničkim izborima. Danas formalno o tome nismo razgovarali, ali ne krijemo želju da ga podržavamo.

Kaže, ogroman je rad i trud uložen u napredak Srbije u proteklih nekoliko godina, a rezulati su vidljivi.

Predsednik SNS i Srbije, Aleksandar Vučić predsedavao je sednicom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter