Izvor: Kosovo Online
11.01.2023 u 22:50
0

ZBOG KURTIJEVOG TERORA PSIHIČKI NIJE DOBRO: Dejan Pantić sutra na lekarskom pregledu u pratnji policije

Dejan Pantić koji se od 28. decembra nalazi u kućnom pritvoru sutra će u pratnji policije u KBC u Severnoj Mitrovici odraditi potrebne lekarske preglede zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Kako je za medije rekao Pantićev sin Predrag, on će posetiti i psihologa, jer zbog zatvorenog prostora često ima napade panike.

– Tražili smo da mu omoguće da odradi potrebne preglede kod kardiologa i psihijatra zbog njegovog ne tako dobrog zdravstvenog stanja. Njegovo zdravstveno stanje nije kritično, ali nije ni dobro. Ima povišen pritisak, i psihički nije dobro, zbog zatvorenog prostora i svega što je doživeo često ima gušenje i napade panike, rekao je on.

OSNOVNI SUD U PRIŠTINI ODLUČIO: Produžen kućni pritvor Dejanu Pantiću za dva meseca!

Kako je naveo, sudija je odobrio zahtev advokata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Otići će u pratnji policije, verovatno neće biti hospitalizovan, ali je neophodno da dobije novu terapiju, rekao je Pantić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter