Izvor: Tanjug
28.02.2023 u 22:20
1

Predsednik Aleksandar Vučić: „Za Srbiju je važno da čuva decu i svoje nacionalne interese. To je za Srbiju od presudnog značaja!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras, nakon što je bivšem ministru lokalne samouprave iz redova Srpske liste Ivanu Todosijeviću sud u Prištini potvrdio presudu zbog izjave o Račku, da „ljudi iz SAD i Evrope“ na taj način pokazuju da zbog verbalnog delikta hoće da isele sve ljude sa KIM„.

Vučić je gostujući na RTS-u istakao da „i to pokazuje koliko je teško sa takvim ljudima razgovarati i praviti bilo kakav dogovor“.

„Ajde da vidimo šta su naše mogućnosti. Za ove tastatura ratnike za ove heroje koji bi svakog dana hteli da se biju sa pola sveta jer su mnogo jaki, a neko šamar da im udari ne bi pola dana ustali, ali mnogo su jaki. Oni bi tuđom decom da ratuju, oni bi vašu decu, svačiju decu da šalju u ratove“, poručio je Vučić.

Upitao je „šta ako u tom slučaju izgubimo rat od NATO“ i dodao da će Srbija ići dalje mirnim putem.

Predsednik Aleksandar Vučić jasan: „Ne može da se pregovara o međunarodnom priznanju i ulasku KiM u UN!“

„Da ubedite Albance da budu u suštinskoj autonomiji u Srbiji? Ajde prekinimo sebe da lažemo. To se nikada neće dogoditi, jer 99,99 odsto Albanaca je za nezavisno Kosovo i to se neće promeniti. Ajde da napravimo racionalne kompromise koji se tiču normalnog života ovde u regionu, ako možemo“, rekao je Vučić.

Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je video da mu je i večeras prećeno smrću i dodao da se ne plaši.

Naveo je da svakodnevno sluša pretnje ubistvom i da su i večeras „iz tih velikih stranaka pretili da će nekog da ubiju.“

„Je l’ stvarno mislite da se nekoga plašimo. Za Srbiju je važno da čuva decu i svoje nacionalne interese. To je za Srbiju od presudnog značaja“, istakao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Predsednik Aleksandar Vučić: „Za Srbiju je važno da čuva decu i svoje nacionalne interese. To je za Srbiju od presudnog značaja!“”

  1. Чуваћемо нашу децу а ковчези њихови долазиће само из Чада, Мозамбика и малог милиона других тачака на земљиној кугли где обичан Србин није ни сањао да ће ићи да брани националне интресе својих господара

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter