19°C

Beograd

CRNA GORA: Maloletnik uhapšen zbog ubistva Nikšićanke!

Crnogorska policija rasvetlila je ubistvo Nikšicanke K.R, čije je telo sa više ubodnih rana nađeno sinoć u blizini Krupca i uhapsila mladića iz Nikšića, rođenog 2003. godine.

Mladić je, kako je rekao pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, zadržan u prostorijama Centra bezbednosti Nikšić, i biće priveden u Više državno tužilaštvo, prenose crnogorski mediji.

Govoreći o motivima zločina, Baković je rekao da se, nakon uvidaja, a na osnovu prikupljenih dokaza, može zaključiti da se radi o zločinu iz strasti.

Načelnik Centra bezbednosti u Nikšiću, Tihomir Goranović saopštio je da je nestanak K.R. prijavljen policiji 7. septembra.

- Policijski službenici su prikupili obaveštenje od više građana i preduzeli niz aktivnosti koje su rezultirale dovodenjem maloletnog lica u CB Nikšić, zbog osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično delo - naveo je Goranović.

Telo devojke bilo je okrenuto licem prema zemlji, a prema nezvaničnim informacijama, na potiljačnom delu glave bila je vidljiva povreda i tragovi krvi.

Kako se navodi, telo devojke je pronašao meštanin koji u blizini čuvao stoku.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar