Izvor: Tanjug
16.01.2020 u 22:36
0

AVION SLETEO U DUBROVNIK UMESTO U BEOGRAD Drugi put za dva dana

Avion nemačke kompanije Lufthansa na liniji Frankfurt – Beograd danas popodne je neplanirano sleteo na aerodrom Čilipe u Dubrovniku zbog guste magle u Beogradu.

Direktor aerodroma Dubrovnik Frano Luetić rekao je da je deo putnika odlučio da se varti u Frankfurt, a deo se iskrcao i vraćaju se u druge destinacije iz kojih su pristigli, prenose hrvatski mediji. 

Kako se navodi, to je već drugi put za dva dana da neki avion sleti u Dubrovnik umesto u Beograd – u sredu je avion norveške kompanije na liniji Oslo-Beograd sleteo u Dubrovnik umesto u Beograd, takođe zbog magle.

SVEŠTENIK LEDENOG POGLEDA On je najjači čovek u Crnoj Gori!
VEČERAS PODGORICA MIRIŠE NA TAMJAN: Rekordan broj ljudi u svetoj povorci! (FOTO,VIDEO)
SARAJEVO U PANICI! Građani sve češće kupuju maske sa filterima zbog zagađenja vazduha! (FOTO)  
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter