6°C

Beograd

Photo: YouTube/Printscreen

Izvor: Novosti

SKANDAL! Crnogorci prekinuli uživo program pred gostovanje oca Gojka!

Neposredno pred početak najavljene emisije "Problem" na kanalu RTV Budva u kojoj gostuje rektor Cetinjske bogoslovije protojerej-stavrofor dr Gojko Perović i poslanik Liberalne partije Andrija Popović, došlo je do prekida programa. Kako nezvanično saznajemo, Agencija za elektonske medije ukinula je televizijski prenos operaterima M:tel i Crnogorski telekom.

Ovo je u sredu veče saopšteno iz RTV Budva, iz koje je naglašeno da je ta medijska kuća pred sami prenos emisije "Problem" primila veliki broj poruka od građana širom Crne Gore koji su im se žalili na problem prekida programa.

PEVAČICA PREŽIVELA PRAVU GOLGOTU: Suprug je PREVARIO sa konobaricom!

Najava emisije je izazvala veliko interesovanje javnosti, jer je svojim medijskim nastupima otac Gojko Perović pobrao simpatije ne samo vernika SPC već i onih koji podržavaju stranke koje su donele nakaradni Zakon o slobodi veroispovesti.

SKANDAL! Crnogorci prekinuli uživo program pred gostovanje oca Gojka!

Odmah je usledila reakcija predsednika Saveta Agencije za elektronske medije Ranka Vujovića, koji je demantovao navode RTV Budva da je AEM zamračila njihov program:

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Vetrovito sa kišom!

- AEM najenergičnije demantuje da ima ikakve veze sa problemima koje ima Televizija Budva sa signalom. AEM se nije bavila Televizijom Budva niti je davala nikakvo uputstvo da se zamrači njihov program. To je dezinformacija.

PEŠKE DO PUTINA: "Užički Supermen" krenuo na put dug 2.640 km

- Povodom nestanka signala na svim kablovskim emiterima u Crnoj Gori, izjavljujem da je sa istog uređaja (video matrice) sa kojeg je išao ''lajv strim'' emitovan i video signal ka svim kablovskim operaterima. Kao direktor Radio Televizije Budva, zahtevam da se kod Agencije za elektronske medije utvrdi ko je odgovoran za ovu vrstu medijskog mraka - saopštio je direktor RTV Budva Rade Tabaš.

DODIK SAZVAO SVE SRBE: Pretio mi je američki ambasador!

- Svesni da svojim radom i profesionalnim odnosom prema gledaocima kao jedinim merilom našeg kvaliteta, nismo ni sanjali a kamoli i pomislili da se ovakve stvari mogu dešavati u 21. veku. Pod hitno tražimo da se utvrde sve činjenice vezane za ovako brutalan čin diskreditacije medijske kuće na čijem sam čelu, kazao je Tabaš, izvinjavajući se uvaženim gostima emisije, dodajući da će RTB i dalje dalje nastaviti da javnost i gledaoce, objektivno informiše o svim bitnim pitanjima.

BRZINA UBIJA: Vozači, čuvajte sebe i druge!

- Medijski mrak nam nije, niti će ikada biti nešto čime ćemo se rukovoditi već naprotiv, informacije i objektivnost je nešto sa čime ćemo se voditi u daljem radu. Tražimo odogovor - istakao je Tabaš.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar