Izvor: HappyBSC
24.05.2020 u 04:44
0

HRVATI SE NE BOJE KORONE! Glasaju za otvaranje granica

Skoro polovina Hrvata nema strah od korona virusa, a 80 odsto je za to da se otvore granice pred turističku sezonu, rezultat je ankete koju je sproveo javni servis HRT.

Posle dva meseca od proglašenja karantina u Hrvatskoj, prema istraživanju, strah od korona virusa oseća i dalje 18,4 odsto ispitanika, 43,9 odsto se ne plaši, ali je oprezno, a 28,4 odsto se ne plaši ni malo.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Na pitanje da li bi Hrvatska trebalo da otvori granice pred turističku sezonu, čak 80 odsto je odgovorila da bi trebalo, 15,2 odsto se ne slaže sa tim predlogom, a samo 4,8 odsto ne zna da li bi trebalo ili ne.

I dok su naučnici širom sveta u ubrzanoj potrazi za vakcinom protiv virusa kovid-19, stav hrvatskih državljana prema vakcinisanju je podeljen. Skoro polovina bi najverovatnije primila vakcinu, 41,2 odsto na to ne bi pristalo, a neodlučnih je 11,5 odsto.

Istraživanje je za HRT sprovela agencija Promocija plus na uzorku od 1.400 ispitanika sa pouzdanošću odgovora od 95 odsto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter