17°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Turistička organizacija BUDVE traži UBLAŽAVANJE MERA za turiste iz Srbije!

Turistička organizacija Budve saopoštila je danas da bi turistima iz Srbije trebalo omogućiti dolazak sa elisa serološkim testom ili ECLIA testom.

Kako se navodi, liberalizacija preventivnih mera za dolazak gostiju iz Srbije je od posebnog značaja i smatra se da bi najadekvatnije bilo kada bi se primenili principi kao sa BiH.

- S obzirom na zvanične informacije iz Srbije da su do 20. avgusta popunjeni svi termini za PCR testiranje na sopstveni zahtev, te da se dnevno u Gradskom zavodu za javno zdravlje u Beogradu može testirati svega 30 osoba, predlažemo Institutu za javno zdravlje Crne Gore da turistima iz Srbije, pored negativnog PCR testa, omogući i ulazak u Crnu Goru sa ELISA serološkim testom ili ECLIA testom- navodi se u saopštenju.

NEMOJTE DA PROPUSTITE

VEČERAS UČINITE SAMO JEDAN POTEZ Ovo vas čeka ako pred spavanje učinite par koraka

STRAHOVITA ISPOVEST Dečko me je zaprosio, a ja već imam dete...

ČUVENI LEK RUSKE TRAVARKE Evo morate dati detetu

Kako se dodaje mora se ozbiljno razmišljati o budućim potezima koji će na najbrži i najadekvatniji način bar u jednom delu pomoći turističkoj privredi i građanima koji se umnogome oslanjaju na turizam.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar