28°C

Beograd

Photo: Pixabay.com/Printscreen

Izvor: Tanjug

ZA PET DANA IZ SRBIJE U CRNU GORU UŠLO 9.840 PUTNIKA

Od otvaranja granica sa Srbijom, u subotu 15. avgusta, u Crnu Goru je iz Srbije preko kopnenih graničnih prelaza ušlo ukupno 9.840 putnika.

Preko GP Dobrakovo ušlo je 4.252 putnika, dok je izašlo 2.572 osoba, saopštila je Uprava policije.

"Na Graničnom prelazu Dračenovac (sa Srbijom) registrovano je 3.573 putnika na ulazu i 2.043 putnika na izlazu iz Crne Gore. Na Graničnom prelazu Ranče, sa Srbijom, registrovano je 2.015 putnika na ulazu, te 725 na izlazu iz Crne Gore", navela je Uprava policije, prenosi podgorička Pobjeda.

Na svim graničnim prelazima registrovano je 56.344 putnika, dok je na izlazu bilo njih 47.475, što čini ukupni saobraćaj od 103.819 putnika.

Nacionalno koordinaciono telo za zarezne bolesti je na predlog Instituta za javno zdravlje odlučilo da u skladu sa stabilizacijom epidemiološke situacije od petka u ponoć omogući ulazak u Crnu Goru rezidentima svih država regiona, kao i rezidentima SAD uz odgovarajući PCR ili ELISA test.

SAZNAJTE JOŠ...

SKANDAL U POREČU! Osvanule nove poruke MRŽNJE prema Srbima, izgreban i automobil!

ŠOK IZ AMERIKE! Trampov savetnik UHAPŠEN zbog PREVARE teške MILIONE DOLARA!

SVASTIKA I ZET KRILI SVOJU LJUBAV: Juče je UBIO, a nakon toga i SEBI PRESUDIO! (FOTO)

"Za sada je najveće interesovanje za ulazak preko Graničnog prelaza (sa Hrvatskom) Debeli Brijeg na kom je zabeležen promet od čak 8.097 putnika, dok je izašlo iz Crne Gore u BiH 10.533 osobe. Kada je u pitanju ulazak iz Trebinja, na Graničnom prelazu Ilino Brdo u poslednjih pet dana registrovano je 5.094 putnika, a 3.527 osoba je napustilo Crnu Goru", kazali su iz Uprave policije.

Na Aerodromu Tivat od petka je registrovano 4.192 putnika, dok je avionom napustilo 3.407 putnika.

Iz Uprave policije kazali su Pobjedi da je na Aerodrom Podgorica stiglo 3.017 putnika, dok je Crnu Goru napustilo 3.216 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti