-2°C

Beograd

Photo: Pixabay.com/Printscreen

Izvor: Blic.rs

PLJUŠTE KAZNE: Inspektori u julu izrekli kazne u vrednosti 24.000 evra

Federalna uprava za inspekcijske poslove u julu je sprovela 447 inspekcijskih nadzora, te izdala 26 prekršajnih naloga u iznosu od 24.000 evra (48.000 KM) zbog kršenje propisanih zaštitnih mera protiv širenja virusa korona.

Zabeležen je porast broja zaraženih u kancelarijskim prostorijama pravnih i fizičkih lica s većim brojem zaposlenih, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove Federacije BiH (FBiH), prenosi Srpskainfo.

U saopštenu se navodi da su u prethodnom periodu intenzivirani inspekcijski nadzori u nargila barovima i drugim ugostiteljskim objektima uglavnom na području Kantona Sarajevo, Unsko-sanskog i Srednjobosanskog kantona.

SVE O SPORTU

CRNO-BELI IZ TORINA RASKINULI JOŠ DVA UGOVORA: Evo ko se pozdravio sa dresom Juventusa

NOVAK PORUČIO: Odluku o dolasku na US Open doneo sam pre Nadala

FRANC BEKENBAUER IMPRESIONIRAN EKIPOM PSŽ: Nema slabu tačku

Nadzori nadležnih inspekcija biće pojačani u narednom periodu uz podršku dodatnog broja federalnih inspektora s ciljem delovanja na disciplinu građana i privrednih subjekata po pitanju primene obavezujućih mera zaštite od virusa korona.

Od marta do kraja jula sprovedeno je ukupno 11.813 inspekcijskih nadzora, doneseno 1.482 rešenja o otklanjanju nedostataka, izrečen 291 prekršajni nalog u vrednosti 498.815 KM, te devet mera o zabrani rada i 24 upozorenja, navodi se u saopštenju.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad