Izvor: Tanjug
21.09.2020 u 06:47
0

U PODGORICI DANAS PREGOVORI TIMOVA TRI KOALICIJE

 U Podgorici će se danas sastati lideri koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo“, Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović, kao i lideri partija koje čine te koalicije, i na tom velikom sastanku razgovaraće se o programu i prioritetima buduće vlade, kao i o podeli resora.

O podeli resora ranije nije detaljno razgovarano na sastancima, a za sada je verovatno da će Zdravko Krivokapić biti mandatar za sastav vlade, a da će koalicija „Mir je naša nacija“ dobiti mesto predsednika Skupštine.

SAZNAJTE JOŠ

Dr Tiodorović UPOZORIO: Očekuje se PORAST BROJA ZARAŽENIH!

U Grčkoj 170 novozaraženih, preminulo sedam osoba!

Pitanje koje MUČI MNOGE: KAKO će korona tek da utiče na RAĐANJE?

KINEZI OTKRILI NOVI NAČIN PRENOŠENJA KORONE! SZO tvrdi kako je to NEMOGUĆE!

iz buduće vladajuće većine je saopšteno da se još razgovara o kvalitativnom i dubinskom načinu podele resora, kao i da je učešće predstavnika manjinskih parrija nesporno i da se računa na njih.

Konstitutivna sednica Skupštine Crne Gore zakazana je za sredu, 23. septembar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter