Izvor: Tanjug
28.11.2020 u 18:57
0

LEPE VESTI iz Slovenije! Epidemija korona virusa se SMIRUJE!

Slovenački institut Jožef Stefan saopštio je danas da najnoviji izveštaji pokazuju da je epidemija korona virusa u toj zemlji konačno počela da se smiruje.

– Nadamo se da ćemo doslednom primenom mera od 16. novembra, čiji će efekat postati sve izraženiji narednih dana, uspeti da savijemo krivu-  navodi se u saopštenju. 

SAZNAJTE I:

VLADIMIR BOŽOVIĆ MORA DA NAPUSTI CRNU GORU! Ambasador Srbije proglašen za PERSONU NON GRATA

Održano prvo izvlačenje „UZMI RAČUN I POBEDI 2020“ Ključ od stana otišao u ruke Maje iz Paraćina!

TRAGEDIJA U BAČKOJ PANACI! Makazama izbola supruga, Hitna pomoć DOJURILA na mesto UŽASA!

Iz Instituta dodaju da je maksimalan broj hospitalizovanih već postignut, kao i da je R vrednost, koja pokazuje koliko ljudi u proseku zarazi jedna zaražena osoba, pala na jednog.

U Sloveniji je danas potvrđen 1.591 novi slučajeva korona virusa, a 43 osobe su preminule.

Na bolničkom lečenju trenutno se nalazi 1.258 pacijenata, od kojih je 194 na intenzivnoj nezi.

Trenutno, u toj zemlji je aktivno nešto malo više od 20.000 slučajeva, a smanjuje se i broj zaraženih na 100.000 stanovnika i sada je 960.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter