23°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: ALO.rs

CRNA GORA: Milo sa komitama na izborima u Nikšiću!

Predsednik OO DPS Nikšić Zoran Vukićević saopštio je da je formirana koalicija te partije sa Socijaldemokratama, Liberalnom partijom i Patriotskim komitskim savezom Crne Gore, koja će učestvovati za izborima u tom gradu 14. marta.

Slogan koalicije je Evropski tim za Nikšić – „Zajedno menjamo grad nabolje“.

- Listu ćemo predstaviti u ponedeljak ili utorak, kazao je Vukićević, dodajući da još nisu odlučili ko će biti nosilac liste.

SAZNAJTE JOŠ

EKSKLUZIVNO ZA "Dobro jutro Srbijo": Nisam proteran ja nego Srbija iz Crne Gore!

SKORO 800.000 vakcinisanih građana u Srbiji, a OVI gradovi imaju najviše ZARAŽENIH!

HAPŠENJE U BEOGRADU I SUBOTICI: Zaplenjeno više od 1,7 kilograma različitih narkotika

- Svaka partija bi poželela Sanju Damjanović na čelu liste. Mislim da je to izvanredan čovek, ali videćemo.

Jelena Marković iz LP kazala je da joj je zadovoljstvo što je njena partija u koalicji koja se bori za evripski put Crne Gore.

- Ako ovaj državotvorni blok pobedi, što mislim da nije neizvesno, Nikšić mora ostati crnogorska perjanica, što je uvek i bio - kazala je Marković, dok je Tanja Knežević poručila:

- Patriotski savez Crne Gore je zadovoljan koalicijom, cilj je objednjivanje crnogorskog bloka. Nadam se da će građani Nikšića znati da cene da se nismo vodili ličnim ni partijskim interesima, Nikšić mora ostati perjanica Crne Gore - naglasila je Perišić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti