Izvor: ALO.rs
13.02.2021 u 21:42
0

OVO SU JATACI Velje Nevolje u Crnoj Gori!

Klupko se polako odmotava! 

Mandić se zapitao kako se to Belivuk našao u Crnoj Gori i to posle smene vlasti.

Marko Lazović, sin Zorana Lazovića je hapsio funkcionere DF-a, kao i Vladu Mandića i Alkeksandra Jokića. Pomenuti Marko je poznat kao jatak Velje Nevolje u Crnoj Gori.

SAZNAJTE JOŠ

EKSKLUZIVNO ZA „Dobro jutro Srbijo“: Nisam proteran ja nego Srbija iz Crne Gore!

SKORO 800.000 vakcinisanih građana u Srbiji, a OVI gradovi imaju najviše ZARAŽENIH!

HAPŠENJE U BEOGRADU I SUBOTICI: Zaplenjeno više od 1,7 kilograma različitih narkotika

Jedan od lidera Demokratskog fronta izjavio je da ima informacije da su Veljka Belivuka u Crnoj Gori štitile bezbednosne strukture režima Mila Đukanovića.

Mandić se zapitao kako se to Belivuk našao u Crnoj Gori i to posle smene vlasti i napomenuo da je on imao i značajnu ulogu u kampanji za izbore u Nikšiću.

– U vreme nove vlasti izvesni Belivuk, Velja Nevolja, dolazi u Crnu Goru i niko ga ne pretresa. Velja Nevolja, vođa kriminalne bande čiji je šef u Crnoj Gori, a nalazi se na mestu pomoćnika direktora UP, biva čuvan i štićen na ovim prostorima – rekao je Mandić.

On tvrdi da je Belivuka tada obezbeđivao Zoran Lazović, pomoćnik u Upravi policije Crne Gore, prijatelj i kum bivšeg tužioca Milivoja Katnića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter