Izvor: Tanjug
28.02.2021 u 18:54
0

DODIK: Otkrivanje istine o Jasenovcu svakodnevni i trajan zadatak

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je nakon posete patrijarha Porfirija manastiru Jasenovac da je veoma važno to što je to bila prva crkvena poseta poglavara SPC imajući u vidu značaj tog mesta i činjenicu da je na tom mestu srpski narod stradao.

NAJVAŽNIJE

PATRIJARH PORFIRIJE U MANASTIRU JASENOVAC: „Zlo je ovde pokazalo lice, dolazim da se preispitam pred bezbrojnim mučenicima“ (FOTO)

SRBIJA na 6.mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Korona ne jenjava, preminulo 14 osoba!

SNALAŽLJIVI RUSI! Ovakvo gašenje požara nikad niste videli, ma sto posto! (VIDEO)

SUTRA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Odlučivaće se o DODATNOM POOŠTRAVANJU mera!

Kako je rekao Dodik novinarima u manastiru Jasenovac gde je prisustvovao doksologiji koja je služena povodom posete patrijarha Porfirija, o Jasenovcu je skrivana istina decenijama, a otkrivanje te istine mora da bude trajni i svakodnevni zadatak svih nas i to jednako kao i molitve za pomirenje, razumevanje i miran suživot svih koji žive na tom području.

NE PROPUSTITE: 

KOKEZA ODBIO POLIGRAF: Nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića

PRIVEDEN SLAVIŠA KOKEZA!

NAPADI NA SRBE: Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici!

ŠOK U HRVATSKOJ: Iznenada PREMINUO gradonačelnik Zagreba Milan Bandić!

Republika Srpska će za manastir Jasenovac dati 100. 000 konvertabilnih maraka kako bi se završila obnova srpske škole, kazao je Dodik.

Zahvalio se hrvatskim vlastima koje, kako kaže, daju podršku da se vrši rekonstrukcija i obnova tako važnih objekata za sam srpski narod.

-Ovo je poseban dan i za mene -kazao je Dodik i zahvalio se patrijarhu Porfiriju i vladici Jovanu na pozivu i gostoprimstvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter