14°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Tanjug

GRČKA ZABRANILA ULAZAK VAZDUŠNIM PUTEM: Evo za koje zemlje to važi

Golden Rose ad

Grčka uprava za civilno vazduhoplovstvo (CAA) najavila je produženje ograničenja avio putovanja kako bi sprečila širenje kovid-19 do 6.00 u ponedeljak, 7. juna

NAJVAŽNIJE VESTI

SVE JE STIGLO DO "PAROVA"! Čupanje za kosu, otimanje mobilnog i dečka: NIJE KRAJ! HAPPY TV OTKRIVA NOVE ŠOK DETALJE TUČE (VIDEO)

DRMALO U SRBIJI: Zemljotres kod Bajine Bašte, epicentar južno od grada

DVOJE UBIJENO USRED KONCERTA! Masovna pucnjava u Majamiju, napadači izleteli iz terenca i krenuli da rešetaju!

Ovim je zabranjen ulazak u Grčku državljanima drugih zemalja koji dolaze vazdušnim putem, ali ne i državljanima EU i Šengenskog prostora, njihovim supružnicima ili partnerima i njihovoj maloletnoj deci.

Iz zabrane su izuzeti putnici koji putuju iz esencijalnih razloga i osobe sa stalnim boravkom iz 22 zemlje: Srbije, Australije, Severne Makedonije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, SAD, Velike Britanije, Izraela, Kanade, Belorusije, Bahreina, Novog Zelanda, Južne Koreje, Katara, Kine, Kuvajta, Ukrajine, Ruande, Rusije, Saudijske Arabije, Singapura, Tajlanda i Bosne i Hercegovine.

SAZNAJTE I OVO

KAKO JE PUTNIK POSTAO - PUTNIK? Kako je SRPSKI VOJSKOVOĐA dobio neobično prezime!

TUŽNO: Preminuo scenarista crtaća uz kog su generacije odrastale!

KADA PROMOVIŠETE SEBE ILI NEŠTO DRUGO! Ovo je najbolje vreme za objavljivanje na društvenim mrežama!

Svi putnici koji stižu u Grčku moraju da popune i predaju PLF obrazac na sajtu https://travel.gov.gr koji sadrži njihove podatke o kontaktu u zemlji.

Svi putnici stariji od pet godina koji ulaze u zemlju moraju da prilože sertifikat izdat od javnog organa ili ovlašćene laboratorije o vakcinaciji protiv kovida, negativni PCR test ili dokaz da su se oporavili od virusa.

Oni mogu biti podrvrgnuti nasumičnom testu na kovid-19, koji je obavezan i moraju da budu u karantinu 14 dana ukoliko se utvrdi da su pozitivni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad