Izvor: Tanjug
24.06.2021 u 13:47
0

RASULO U CRNOJ GORI! Premijerski sat bez poslanika DF i DPS!

U Skupštini Crne Gore počeo je „premijerski sat“ tokom kojeg predsednik vlade Zdravko Krivokapić odgovara na pitanja poslanika, bez prisustva poslanika vladajućeg Demokratskog fronta i opozicionog DPS-a Mila Ðukanovića.

VAŽNO

VUČIĆ SE OBRTIO GRAĐANIMA: Srbija se neće izvinjavati onima koji su svaku priliku koristili da je napadnu!

METEOROLOG TODOROVIĆ UPOZORIO NAROD: Tek nas čeka najgore…

NAJAVLJENA VAŽNA KONFERENCIJA! Zakazana za 29. jun, Vučić saopštio detalje

MINISTAR VULIN: Bezbednost Beograđana je uvek prioritet!

PREMIJERKA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Evropska Unija nije očekivala da će Srbija ovoliko da napreduje!

Sednica je počela sa izvesnim zakašnjenjem, a premijer je u odgovoru na pitanje poslanika Moma Koprivice iz koalicije Mir je naša nacija o ugrožavanja verskih objekata i bezbednosnoj situaciji u zemlji, rekao da je i danas na Cetinju jedna grupa krenula da upadne u Cetinski manastir, ali je u tome sprečena.

– Ovo što se dešava u kontinuitet od 1. septembra stvara mogućnost za pretpstavku d je reč o organizovanom pristupu, ali da policija nema argumenata da to potvrdi – rekao je Krivokapić.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ DODELIO UGOVORE NAJBOLJIM DIPLOMCIMA MEDICINE: Vi predstavljate budućnost naše zemlje! (VIDEO)

IZAŠLA REŠENJA TESTA IZ MATEMATIKE: Proverite kako ste uradili!

„MOJ ŽIVOT NIJE ŽUTA STRANICA!“: Bojan Marović specijalno za HAPPY BSC otkriva SVE o svom trenutnom LJUBAVNOM ŽIVOTU! (INTERVJU/FOTO)

Primetio je, međutim, da se u Crnoj Gori uvek kada se nešto dogoditi otkriju izvršioci, ali ne i nalogodavci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter