Izvor: tanjug
26.07.2021 u 14:24
0

Od petka nove mere u Crnoj Gori

 Crna Gora će uoči pridruživanju EU digitalnom KOVID sertifikatu dobiti Nacionalnu digitalnu KOVID potvrdu koja treba da bude u upotrebi od petka, 30. jula kada se očekuje da Vlada objavi korigovane mere u borbi protiv korona virusa, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome – ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD – svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

Kako je ranije najavljeno, u noćne klubove, diskoteke i u unutrašnjosti ugostiteljskih objekata moći će da borave samo oni koji ispunjavaju određene uslove. 

Nacionalna digitalna KOVID potvrda, po uzoru na EU digitalni KOVID sertifikat, a koja će biti dodatni digitalni alat za kontrolu i upravljanje pandemijom, sadržaće podatke o tome da je osoba u celosti vakcinisana ili je primila prvu dozu vakcine protiv KOVID19 virusa, kao i datum i vreme negativnog PCR testa na KOVID19 virus, ne stariji od 72 sata.

KOVID sertifikat sadržaće i dokaz da je osoba preboljela KOVID19 infekciju, odnosno dokaz da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa ili dokaz o negativnom brzom antigenskom testu (prihvata se BAT koji nije stariji od 48 sati).

PROČITAJTE JOŠ:

NOVAK DOBIO NEMCA PO ŠESTI PUT: Nastavlja prema teniskom tronu!

NEDIMOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Tržište traži standardizaciju pakovanja paradajza!“

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: OVAKVA JE ATMOSFERA U TOKIJU, naši sportisti su spremni za NOVE POBEDE NA OI

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Vraćaju se PAKLENE VRUĆINE, ali nas večeras čeka i NAGLA PROMENA!

U Crnoj Gori se prihvata EU digitalni KOVID sertifikat kao i svi digitalni sertifikati koji imaju QR kod, a postoji i rešenje i za turiste koji poseduju potvrdu o vakcinaciji bez digitalno potpisanog QR koda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter