Izvor: BLIC
28.07.2021 u 10:22
0

BEZ PREMINULIH OD KORONE U REPUBLICI SRPSKOJ

U protekla 24 časa, u Republici Srpskoj testirano je 218 laboratorijskih uzoraka, a virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 14 osoba.

Radi se o sedam muških i sedam ženskih osoba, od kojih su četiri mlađe, devet osoba srednje i jedna osoba starije životne dobi.

VAŽNO:

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

HAOS NA PRIŠTINSKOM AERODROMU: Kvar na avionu izazvao opštu paniku među putnicima

VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU: Veoma toplo – OPREZ!

Prema mestu prebivališta, po tri osobe su iz Mrkonjić Grada i Trebinja, po dve iz Bijeljine, Jezera i Prijedora i po jedna osoba je iz Zvornika i Doboja.

U poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske nije prijavljen nijedan smrtni slučaj.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 64.432 slučaja virusa korona, a preminulo je ukupno 3.808 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter