Izvor: Tanjug
03.08.2021 u 08:56
0

ZATVORENA Jadranska magistrala

Vatrogasci su celu noć gasili požar u Segetu Gornjem u zaleđu Trogira, a do ponoći je izgorelo oko 550 hektara pretežno niskog rastinja i nešto borove šume, saopšteno je iz vatrogasne službe u Splitu.

VAŽNO:

IZBORI IZMEĐU 20. MARTA I 3. APRILA! Predsednik Vučić na međustranačkom dijalogu!

„Oluja“- zločin koji traje i danas: Obeleženo 26 godina krvavog događaja

U Zemunu autobus udario u trafiku (FOTO)

Veći deo požara još nije stavljen pod kontrolu, prenosi portal Index.hr.

Na zahtev vatrogasaca, od ponoći je za sav saobraćaj zatvorena Jadranska magistrala, a saobraćaj se preusmerava kroz Trogir.

Prema informacijama sa terena, pred ponoć je došlo do delimičnog širenja požara kod Segeta Gornjeg.

Požar je juče gasilo 170 vatrogasaca uz 50-ak vozila, kao i 26 vojnika, a bilo je angažovano i sedam aviona i jedan helikopter.

Zbog vatre je juče po podne oko sat vremena bilo obustavljeno sletanje aviona na aerodrom u Splitu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter