Izvor: informer
17.09.2021 u 12:43
0

SKANDAL U CRNOJ GORI, DRITANOVI ODBORNICI NAPUSTILI SEDNICU!

U sali je došlo do žučne rasprave između njega i odbornika SDP-a Nikole Đuraškovića. Martinović ga je optužio da je odbornicima URA crtao metu.„Tebi neka sve na obraz ide”, kazao je Martinović Đuraškoviću.
„URA je doživela javni linč, kako od demonstranata tako i od svojih kolega“, dodao je on.

PROČITAJTE JOŠ: ĐUKANOVIĆ I PLENKOVIĆ NA PRIJATELJSKOM SASTANKU: Bilateralna saradnja dve države visoko ocenjena!

Nakon pauze od 10 minuta, URA je napustila sednicu.

PROČITAJTE JOŠ: ALARMANTNO STANJE U REGIONU: Dramatičan broj novozaraženih!

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan pozvao je na smirivanje tenzija jer, kako je kazao, građanima se moraju garantovati Ustavom zagarantovana prava.
„Osuđujem svaki vid nasilja. To nije duh koji Crna Gora i Cetinje baštine“, poručio je on.Đurašković je kazao da se mora raditi na razvoju Cetinja.
„Birački spisak pokazuje da sve više građana odlazi sa Cetinja. Pretpostavlja se da je dobar dio glasača upisan u birački spisak i ne živi na Cetinju“, dodao je on.

Skupština Prijestonice nastavila je u 10 sati sednicu započetu u utorak, a kako je predviđeno dnevnim redom, glasaće se o zaključcima u vezi sa Inicijativom za vraćanje Cetinjskog manastira Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter