19°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti

ANTISRPSKA PROPAGANDA NE PRESTAJE! Zagrebačka rimokatolička televizija sasula mržnju po "srpskom svetu"

 Rimokatolička televizija sa sedištem u Zagrebu emitovala je posebnu emisiju “Moja Hrvatska” posvećenu srpskom svetu u kojem je sasuta velika mržnja prema srpskom narodu, predsednicima Aleksandru Vučiću i Miloradu Dodiku i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Gost u studiju geopolitički analitičar Zdravko Mikulić kazao je da će srpski svet doživeti poraz u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, pored ostalog i zbog “sumanute ideje” izlaska Srba na Jadransko more i “katastrofalne politike koju Srpska pravoslavna crkva vodi na štetu srpskog naroda”.

Mikulić ne razume da je srpski narod svoj na svome na primorju Boke i Crne Gore od Sutorine do Bara. Time su dakle Srbi autohtona većina na obali koju je kralj Nikola krstio kao “srpsko more”.

Mikulić je pritom kazao da je “proučavao srpski svet” i da je došao do zaključka da su “glavni ideolozi” srpskog sveta episkop bački Irinej Bulović i istoričar Aleksandar Raković koji “skupa rade” na ostvarivanju srpskog ujedinjenja koje Zapad što pre mora to da zaustavi.

Ovom emisijom zagrebačke televizije nastavljena je hajka koja se u Zagrebu, Sarajevu, Prištini i krugovima bivšeg režima u Podgorici širi protiv srpskog naroda koji je digao glavu i nosi se uspešno sa svim izazovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar