Izvor: Novosti
29.11.2021 u 21:45
0

DODIK NAPUSTIO SASTANAK: Na prijemu u rezidenciji Johana Satlera, u vili nestalo struje! (VIDEO)

Večeras  je u sarajevskoj rezidenciji šefa Delegacije Evropske unije Johana Satlera upriličena radna večera trojice domaćih lidera sa evropskim i američkim diplomatama.

Oko 20:30 nestalo je električne energije u celoj ulici, pa tako i vili gde se odvija sastanak. Satlerova rezidencija je ostala bez napajanja električnom enegijom, kao i ostatak uske ulice u centru Sarajeva.

Prema onome što se vidi sa ulice, u kući ne gore svetla, ali nije poznato da li je neka od prostorija ipak obasjana svetlom uz pomoć agregata s obzirom da niko od aktera sastanka još nije napustio objekat.

Večeru je ranije, oko 20 sati, napustio Milorad Dodik (SNSD) zbog ranije dogovorenih obaveza, a u kući su i dalje Bakir Izetbegović (SDA), Dragan Čović (HDZ), američki izaslanik Metju Palmer, predstavnica EU Angelinom Ajhorst, kao i američki ambasador Erik Nelson.

Tema večerašnjeg susreta je aktuelna politička situacija u BiH, kao i izmene Izbornog zakona.

Niko od učesnika večerašnjeg sastanka nije davao izjave za medije.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter