Izvor: Tanjug
03.12.2021 u 12:39
0

SKOPLJE: Sleteli avioni sa telima stradalih u Bugarskoj

Na Međunarodni aerodrom u Skoplju danas su sletela dva bugarska vojna aviona sa posmrtnim ostacima 45 osoba poginulih u saobraćajnoj nesreći pre deset dana u blizini grada Pernika.

Na Skenderbegovom trgu položeni su venci, a očekuje se da će uskoro biti doneti posmrtni ostataci poginulih u autobuskoj nesreći, prenose mediji. 

Na trgu će građani moći da odaju poštu stradalima.

Ministarstvo spoljnih poslova Severne Makedonije ranije je saopštilo da je, na zahtev porodica poginulih, otkazana povorka koja je trebalo da prođe Skopljem.

Nesreća, u kojoj je poginulo 45 državljana Severne Makedonije, dogodila se 23. novembra na putu „Struma“ kod grada Pernika u Bugarskoj, kada se zapalio autobus severnomakedonskih tablica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter