Izvor: Tanjug
05.12.2021 u 12:43
0

Detalji iz Splita: Poplavljene ulice

Na Jadranu je jutros pala obilna kiša, a mnoge ulice u centru Splita su poplavljene.

U centru grada stvorila se i manja bujica, a automatska meteorološka stanica Split-Spinut zabeležila je čak 47 litara padavina od ponoći, od čega 36 litara jutros od 8.30 do 9.30 sati.

Zbog obilne kiše praćena grmljavinom i povremenim gradom, koja je od ranog jutra zahvatila Split, poplavljen je deo gradskih saobraćajnica, a na terenu su vatrogasci, putari, radnici vodovoda i kanalizacije, ali i policija.

Poplavljene su skoro sve veće raskrsnice u gradu, a u samom centru Splita voda je ušla u unutrašnjost ugostiteljskih objekata.

Pojedini automobila u gradskom kvartu Spinut takođe su završili pod vodom.

Hrvatski autoklub je upozorio da su ceste širom Dalmacije pune vode, a da su neke i zatvorene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter