18°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube Avaz Tv

Izvor: sputniknews.com

Ruska ambasada prozvala Šmita na Fejsbuku! ON MOŽE ZVIŽDATI I POKAZIVATI KARTONE SAMO U 10. BUNDESLIGI!

Ruska ambasada u BiH komentarisala je danas izjave Kristijana Šmita, navodeći da to izbegava da radi ali da je „ponekad teško ignorisati izjave tog državljanina Nemačke“.

Ambasada je u svojoj objavi na Fejsbuku upitala da li je Šmit ozbiljan kada kaže da je imanovan na isti način kao i njegovi prethodnici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Imenovan sam na isti način kao što i moji prethodnici”. Da li je gospodin Šmit ozbiljan? Svi njegovi prethodnici, uključujući i takozvani presedan Kristijan Švarc – Šilinga, su dobili odobrenje Saveta bezbednosti UN“, naveli su iz Ambasade.

Dalje dodaju da su svi prethodnici Šmita imenovani za visokog predstavnika konsenzusom članova Upravnog odbora.

„Osim Kristijana Šmita. Istovremeno smatrati da je pristup Rusije neopravdan znači, po našem mišljenju, biti pod opojnim uticajem atmosfere u Bosni i Hercegovini. Obratili smo pažnju na fudbalsku terminologiju u vokabularu Kristijana Šmita, Ali uostalom, svi razumeju da za suđenje u premijer ligi, što po nivou složenosti Bosne i Hercegovine, treba imati FIFA sertifikat. Što na političkom jeziku znači – imati saglasnost Saveta bezbednosti UN. Bez toga možete zviždati i pokazivati kartone samo u 10. Bundesligi“, navodi se u objavi Ambasade.

„I još jedna stvar. Za osobu koja sebe zamišlja kao visokog predstavnika, radi poštovanja prema građanima Bosne i Hercegovine, bolje je, sedeći u kafiću u Berlinu, zamišljati da je Sarajevu. A ne obrnuto“, piše u objavi Ambasade.

Sledi radikalan potez Rusije ukoliko ove dve zemlje uđu u NATO!

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar