Izvor: Tanjug
27.04.2022 u 22:51
0

HAOS U CRNOJ GORI Preko 200 institucija dobilo pretnje bombom!

Preteće poruke je primilo više od 200 institucija u Crnoj Gori – obrazovne institucije, lokalne samouprave, komunalne službe, izjavio je pomoćnik direktora Uprave policije Dragan Gorović, koji nije isključio mogućnost novih dojava, ali je istakao da su građani bezbedni.

„Uprava policija je preduzela sve mere iz svoje nadležnosti i prekonktrolisala je sve objekte koji su bili predmet pretnji koji su bili i utvrdila da su bezbedni“, rekao je Gorović za Dnevnik TV CG.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je za sutra najavio pojačano prisustvo policije u ovim objektima.

„U tim objektima biće evidentno prisustvo uniformisanog sastava policije, ali i ostalih operativnih struktura koje će preventivnim aktinvnostima obezbedtiti da se učesnici i nastavno osoblje osećaju sigurnije i da na taj način pošaljemo poruku da svi moraju biti bezbedni“, naveo je Gorović.

On je kazao da je još uvek rano govoriti o adresi sa kojih su stigle preteće poruke.

ILI SE ASIMILUJTE ILI SE ISELITE! Zastrašujuća poruka Hrvata upravo je poslata Srbima, nastala je ogromna PANIKA

„Sigurno će rezultati u narednom periodu pokazati ko je potencijalni pošiljalac tih poruka“, kazao je pomoćnik direktora UP.

Ista situacija sa lažnim dojavama o bombama dogodila se i 1. aprila.

„To je predmet tužilačke istrage. Rezultati postoje, ali je rano govoriti o dokazima koji mogu biti predmet krivičnog postupka“, naveo je Gorović.

Poručio je da se građani mogu da se osećaju bezbedno.

„Ne isključujem mogućnost da ovakvih dojava bude u naredno periodu, te da je policija prava adresa kojoj treba da se obrate građani čim imaju takva saznanja, a mi ćemo preduzeti sve u našoj nadležnosti“, kazao je Gorović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter