37°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube/BN TELEVIZIJA

Izvor: Tanjug

BRUTALAN ODGOVOR DODIKA Srpski član Predsedništva BIH odbacio tvrdnje Šmita:"Osim što je umislio da je visoki predstavnik, Šmit je sada počeo i da halucinira!"

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sa gnušanjem je odbacio tvrdnje nemačkog diplomate Kristijana Šmita da ga je navodno pozvao na svoje imanje, ističući da je u pitanju najobičnija izmišljotina čoveka koji je očigledno frustriran činjenicom da nema gotovo nikakav legitimitet, prenela je Srna.

"Osim što je umislio da je visoki predstavnik, Šmit je sada počeo i da halucinira da sam ga ja navodno pozvao na moje imanje. Sa gnušanjem odbacujem takve tvrdnje. Još na to sve kaže kako će on prvo raditi, a posle bi, valjda, opet sa mnom da pije rakiju", istakao je Dodik, prenela je Srna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šmit je prethodno izjavio da poznaje Milorada Dodika već godinama i da ima poziv da dođe na njegovo privatno imanje. "Možda možemo o tome pričati kasnije. Prvo ćemo raditi, ja sam Nemac, pa ćemo onda piti rakiju", rekao je Šmit u intervjuu za banjalučku BN televiziju.

Dodik je poručio da Šmit u BiH ne može ništa da radi jer nema nikakav mandat, a i ukoliko bude nešto radio to neće imati nikakvu snagu ni težinu.

"Drugo, ja rakiju kao svaki Srbin i domaćin mogu popiti samo sa prijateljima, a on niti je moj prijatelj, niti prijatelj srpskog naroda i Republike Srpske", poručio je Dodik upitan da prokomentariše izjavu Šmita da ga je Dodik zvao na svoje imanje.

DODIKOV ODGOVOR NA OPTUŽBE IZ EU Srpski član Predsedništva BIH poručio je da ne postoji dovoljno jak krivac da opravda nerazumnu odluku Brisela!

Ukoliko se, ipak, Šmitu počelo pričinjavati nešto iz prethodnog života, istakao je Dodik, to samo pokazuje u kakvom sukobu sa realnošću on živi, što je opet samo njegov problem.

Na pitanje da prokometariše izjavu Šmita da je njegov cilj da nakon 30 godina dejtonske strukture budu prošlost, Dodik je istakao da mu je drago da je osim ovih halucinacija Šmit danas otvoreno saopštio da je njegov jedini i pravi cilj rušenje Dejtonskog sporazuma i dejtonske strukture, odnosno Ustava BiH.

"Sada je potpuno jasno da su Milorad Dodik i SNSD glavna meta Šmita, njegovih šefova, ali i saveznika i izvođača kako iz Sarajeva, tako i iz Banjaluke zbog toga što se beskompromisno borimo upravo za dejtonsku strukturu BiH, za Ustav BiH i za autonomiju koja Republici Srpskoj po Ustavu pripada", naglasio je Dodik.

On je poručio da građani Reublike Srpske ovo moraju jasno prepoznati i znati da oni iz opozicije koji primaju i razgovaraju sa Šmitom navodno uvažavajući realnost, uvažavaju njegovu agendu rušenja dejtonske strukture BiH odnosno nestanka Republike Srpske.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar