6°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube/BN TELEVIZIJA

Izvor: Tanjug

KRITIKA STRANOG FAKTORA U BIH Željka Cvijanović poručila je da od silnih stranih stručnjaka, u poslednjih 30 godina, nije videla nešto dobro!

BiH će biti mnogo bolje ukoliko strani faktori puste da se domaći i izabrani narodni predstavnici dogovaraju i sami procenjuju šta su njihovi interesi i potrebe, izjavila je predsednica Republike Srpske Željka Cvijanoviić.

Cvijanović je rekla novinarima u Banjaluci da od silnih stranih stručnjaka, koji su, kako je rekla, ovde prodefilovali u poslednjih 30 godina, nije videla nešto dobro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

''Oni nas posmatraju kao eksperiment, u kojem malo-malo treba poslati nekog izaslanika ili da neko dođe da nam daje određene recepture za neka mikro rešenja", navela je Cvijanović.

Ona je, kako prenosi srna, rekla da odgovorno tvrdi da su institucije u oba entiteta u BiH veoma sposobna da sama donose odluke, a koje će mnogo bolje i kvalitetnije donositi kada budu imali potpunu autonomiju da se ponašaju u skladu sa ustavom i zakonom.

DODIK PORUČUJE: Ustavni sud BiH je jedna svaštarska institucija koja pokušava u svašta da se upetlja

"Sve do sada su bile razne eksperimentalne faze", rekla je Cvijanović, komentarišući najave Velike Britanije da će poslati vojne stručnjake u BiH radi borbe protiv uticaja Rusije, jačanja misije NATO-a i unapređenja stabilnosti i bezbednosti u zemlji.

Cvijanovićeva je konstatovala da je na ovim prostorima mnogo stranih stručnjaka, od kojih, kako je navela, neće stići bolja rešenja.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar