20°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube/DW Fokus

Izvor: Tanjug

VLADA CRNE GORE IZAŠLA SA ZVANIČNIM SAOPŠTENJEM Predlog usaglašenog teksta Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve je usvojen!

Vlada Crne Gore potvrdila je da je na današnjoj sednici usvojen Predlog usaglašenog teksta Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve.

U opširnom saopštenju sa sednice vlade, koju su direktno prenosili podgorički mediji, nema drugih detalja u vezi sa ovom odlukom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odluka je doneta nakon višečasovne rasprave. Za je glasalo 13 ministara, mišljenje je izuzelo pet ministara među kojima su SDP-ovci Ranko Krivokapić i Raško Konjević.

Iz DPS Mila Ðukanovića, koja je podržala formiranje manjinske vlade u Skupštini, ranije je saopšteno da Abazović treba da razjasni da li je Predlog Temeljnog ugovora sa SPC usvojen na današnjoj sednici izvršne vlasti.

"Vreme je da Crna Gora krene napred" Za Milana Kneževića, nakon Temeljnog ugovora, na redu je Otvoreni Balkan!

Ako jeste, poručili su da vlada više nema podršku ove stranke, saopštio je portparol DPS Miloš Nikolić.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Tagovi



Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar