1°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube/Pobjeda

Izvor: tanjug

Iz MUP-a Crne Gore potvrđeno je da Cetinjanin N.K, koji je pucao na višestrukog ubicu Vuka Borilovića, nije trenutno dostupan policiji!

 Načelnik Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Sektoru za borbu protiv kriminala MUP Crne Gore Aleksandar Bošković potvrdio je da Cetinjanin N.K., koji je pucao juče na ubicu Vuka Borilovića, nije trenutno dostupan policiji i još uvijek nije ustanovljeno da li je Borilović preminuo od projektila koje su u njega ispalili policajci ili N.K.

"Preduzimaju se određene mere i radnje da bi se obezbedilo prisustvo N.K. u čitavom ovom postupku", kazao je Bošković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje da li je otkriven motiv jučerašnjeg zločina koji je na Cetinju izvršio Borilović, Bošković kaže da su istražne mere i aktivnosti još uvek u toku, prenosi RTCG.

"Preliminarno možemo da potvrdimo da je Borilović poslednjih dana pokazivalo određene promene ponašanja. Zbog toga je uz pomoć prijatelja za juče bio zakazan lekarski pregled", naveo je Bošković i dodao, da nažalost do tog pregleda nije došlo.

Načelnik Bošković je potvrdio da je obudukcija tela Borilovića završena.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA ČUDOVIŠTA SA CETINJA! Pogođen sa najmanje pet metaka!

"Međutim, ja u ovom trenutku ne moguda iznosim više detalja bez odobrenja Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT). Nalaz će biti dostavljen VDT. Na telu izvršioca zločina ima više povreda od vatrenog oružja, ali u tom smislu ne možemo saopštiti više detalja”, rekao je Bošković i ponovio da za sada policija ne može da govori o tome da li je smrt Borilovića nastupila od posledica ranjavanja od strane policije ili Cetinjanina N.K.

Bošković podseća da je u 15.30h policija dobila informaciju da je u naselju Medovina došlo do pucnjave, da je po dolasku na mesto pucnjave policija prvo pritekla u pomoć ranjenim osobama, nakon čega je Borilović pucao i na njih.

"Posle toga su se stekli svi zakonski uslovi da policija uzvrati paljbu. Ispaljeno je 20 projektila, a u razmeni vatre ranjen je i jedan policajac", rekao je Bošković.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar