3°C

Beograd

Photo: Tanjug/FOTO SRNA/BORISLAV ZDRINJA

Izvor: Tanjug

DODIK: Kada vam pošalju Kristijana Šmita, koji sve ignoriše i dovodi do još većeg nereda u BiH, onda se mora reagovati! Ako hoće tu podelu BiH, saglasan sam!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da nije zgodno imati probleme sa Nemačkom, ali da nikakav novac nije dovoljan da se sruši karakter srpskog naroda, što Nemci moraju da razumeju.

"Kada Nemačka u Bundestagu donese rezoluciju u kojoj se poziva na ukidanje Republike Srpske i da se načini drugi sistem uređenja u BiH, onda se moramo protiviti", rekao je Dodik novinarima, komentarišući navode da je Nemačka obustavila novac za kasarnu Oružanih snaga BiH u Doboju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je u Stričićima na Manjači naveo da je laž da je "Simens" zaustavio rekonstrukciju generatora na Trebišnjici.

VUČIĆ: Za Srbiju su mir i stabilnost od presudnog značaja! Uloga KFOR-a i NATO-a na Kosmetu je izuzetno važna!

"Kada vam pošalju Kristijana Šmita, koji sve ignoriše i dovodi do još većeg nereda u BiH, onda se mora reagovati. Još vam pošalju i neke vojnike koji brane njihove interese, onda moramo reći - hvala vam za vaš novac", rekao je Dodik.

Istakao je da je 80 odsto sredstava koje je Nemačka dala Republici Srpskoj kredit koji institucije Srpske uredno vraćaju.

"Ako nisu zainteresovani, za plasman ima i drugih mesta gde možemo povući novac, što i radimo", rekao je.

Dodik je napomenuo da je saglasan sa stavom Nemačke da novac za odbranu BiH ne dodeljuje.

"Međutim, kako misle da kasarnama u Federaciji BiH novac daju. Ako narednu odluku budu hteli da realizuju, neće moći ni u FBiH, kada je reč o odbrani. Ako hoće tu podelu BiH, saglasan sam, a 200.000 evra za Nemačku je smešno", zaključio je Dodik, prenela je Srna.

Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar