6°C

Beograd

Photo: Tanjug/FENA HAZIM ALJOVIC

Izvor: Sputnik Srbija

"GLUPOST, POTPUNA GLUPOST...PREKO GLAVE MI JE INSINUACIJA" Šmit poptpuno izgubio kontrolu na konferenciji za novinare! (VIDEO)

Takozvani visoki predstavnik u BiH Krisitijan Šmit danas je tokom posete Goraždu razgovarao i sa novinarima o izmenama Izbornog zakona i deblokadi Federacije BiH, i tom prilikom vrlo žustro govorio, ljut zbog, kako je rekao, nerada političara, igranja političkih igara i prebacivanja odgovornosti s jednih na druge.

Na pitanje novinara o tome zbog čega se nije fokusirao i na prava Ostalih prilikom sastavljanja izmena, Šmit je reagovao vrlo otvoreno i burno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DODIK: Kada vam pošalju Kristijana Šmita, koji sve ignoriše i dovodi do još većeg nereda u BiH, onda se mora reagovati! Ako hoće tu podelu BiH, saglasan sam!

"Glupost, potpuna glupost. Ljudi, nisam došao da sedim i stojim ovde, ja brinem za ovu državu. Ovo je grad u kojem su ljudi gubili živote i mi (OHR) nismo ovde da igramo političke igre. Političari ih igraju i meni je više dosta toga. Žao mi je što sam glasan, ali preko glave mi je insinuacija koje su netačne", rekao je Šmit, preneo je portal Kliks.

On je naglasio da je u BiH došao s dobrom namerom, a da su političari ti koji sve vide kao monetu za potkusurivanje i da sabotiraju deblokiranje države.

"Petnaest godina političari u ovoj zemlji nisu u stanju da se dogovore o Izbornom zakonu, pitajte njih zašto to nije promenjeno. Postajem jako ljut jer svi ovde krive sve druge i uvek je neko drugi kriv", rekao je Šmit.

On je ponovio da je krajnje vreme da političari sednu i počnu da rade i da neće prihvatiti stalna krivljenja njega da dovodi u pitanje teritorijalni integritet države ili Ostale u BiH.

Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar