3°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube

Izvor: Tanjug

Hrvatski predsednik Zoran Milanović o izborima u BIH: Dokle god je moguće da neko Hrvatima bira predstavnike u vlasti, to se zove prevara i to je trenutno na delu!

 Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je današnje Opšte izbore u BiH i poručio da Hrvati u toj državi ne smeju da zavise o, kako je kazao, "pukoj sreći ili volji činovnika“.

Budući da se i ovi izbori u BiH održavaju po starom izbornom zakonu moglo bi se ponoviti da Bošnjaci biraju predstavnike Hrvata u vlasti, a Milanović kaže da štogod da bude za Hrvate opet neće biti dobro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"Dokle god je moguće da neko Hrvatima bira predstavnike u vlasti, to se zove prevara i to je trenutno na delu. Međunarodna zajednica ne radi ništa, a Hrvatska kao celina, kao totalitet spoljne politike, ne radi dovoljno", rekao je Milanović, preneo je zagrebački Večernji list, u izdanju za BiH.

Komentirajući najave da bi Kristijan Šmit mogao da isksoristi bonska ovlašćena za izmenu izbornog zakona, Milanović kaže da Hrvati ne smeju da zaviše o "nečijoj dobroj volji" i "o milosti nekog činovnika".

OPŠTI IZBORI U BIH Do 15 časova glasalo 35 odsto od ukupnog broja birača!

"To je neizdrživa situacija", rekao je Milanović i izrazio bojazan da će broj Hrvata u BiH "na kraju pasti na par hiljada".

On je za političare u BiH, posebno za Željka Komšića rekao da su "prevaranti" i da "im se ne može verovati".

Oni, dodao je, koriste činjenicu da Hrvata ima malo i da, ako se hrvatska prava ne zaštite institucionalno, "njima nema spasa".

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar