5°C

Beograd

Photo: tanjug ap photo darko vojinovic

Izvor: Tanjug

Željka Cvijanović nakon opštih izbora u BiH: "Ozbiljan pristup jedino je merodavan, svaka partija je pokazala svoj pristup, a građani su to prepoznali"

Predsednica Republike Srpske i potpredsednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Željka Cvijanović rekla je večeras da su članovi te stranke pokazali poštovanje prema građanima načinom na koji su saopštavali rezultate izbora u Bosni i Hercegovini.

Navela je da "svaka politika i svaka politička partija odgovora za svoje ponašanje" i istakla da ne želi da komentariše druge, ali da su izbori poštovanje građana i njihovih birača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"Ozbiljan pristup jedino je merodavan. Svaka partija je pokazala svoj pristup, a građani su to prepoznali", rekla je ona za RTRS.

Cvijanović smatra da je pobeda na izborima bila očekivana, kao i sama pozicija SNSD.

Milorad Dodik nakon pobede na izborima za predsednika Republike Srpske: "Izbori se ne dobijaju mržnjom, već ozbiljnim radom!"

Naglasila je da će ostati lojalna onome što su interesi Republike Srpske.

"To je oduvek bila naša najvažnija politika i bitno je da postoji organska veza između onoga što radi srpski član Predsedništva u Sarajevu i institucija u Srpskoj", kaže Cvijanović.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar