5°C

Beograd

Photo: Instagram/MUP Crne Gore

Izvor: TANJUG

KOKAIN IZ LUKE BAR BIO NAMENJEN ALBANCIMA: Pola tone droge sakriveno u vrećama sa veštačkim đubrivom

Crnogorski i Albanski mediji različito izveštavaju o količini kokaina koji je zaplenjen u zajedničkoj akciji crnogorske i albanske policije u saradnji sa američkom DEA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kokain je otkriven u julu ove godine, ali su službe odlučile da je stave pod nadzor i sačekaju da se pojavi poručilac, što se dogodilo juče, nakon čega su u Albaniji usledili pretresi i hapšenja.

Kokain otkriven u Luci Bar bio je sakriven u vrećama sa veštačkim đubrivom, a prema pisanju albanskog portala "Ora News" zeplenjena količina je 400 kilograma, dok crnogorski mediji,  pozivajući se na svoja saznanja, piše da je reč o pola tone kokaina.

Prema pisanju albanskih medija laboratorije za preradu kokaina otkrivene su u gradovima Frakul i Fratar okruga Fjer, a do sada je uhapšeno 15 osoba.

Navode da je droga stigla iz Kolumbije u barsku luku, sa krajnjom destinacijom u Frataru, preneo je portal podgoričkog Dana.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar