Izvor: HAPPY BSC
19.01.2023 u 10:50
0

ABAZOVIĆ POSLE SASTANKA SA LAJČAKOM: „EU glavni spoljnopolitički prioritet države, Crna Gora ostaje na pravom putu“ (FOTO)

Crna Gora mora što pre doneti odluke koje od nas očekuju građani i EU partneri kako bi Ustavni sud učinili funkcionalnim.

Predsednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović sastao se danas sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za Zapadni Balkan Miroslavom Lajčakom tokom Svetskog ekonomskog foruma u Davosu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Crna Gora mora što pre doneti odluke koje od nas očekuju građani i EU partneri kako bi Ustavni sud učinili funkcionalnim. Vlada je ispunila svoje zadatke, očekujemo da i Parlament uradi svoj deo posla. EU je glavni spoljnopolitički prioritet države, a Crna Gora ostaje na pravom putu! – napisao je Abazović na svom Telegram kanalu.

Abazović o izjavi Fajon da postoji rizik o prekidu pregovora Crne Gore sa EU: „Jedno je reći da postoji rizik, drugo da će se to desiti“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter