Izvor: Dan.com
13.04.2023 u 16:33
0

„BIĆE POTREBNO MNOGO DOKAZA DA SE OVO OPRAVDA“: Andrija Mandić na strani svog partijskog kolege Mila Božovića!

Specijalno policijsko odjeljenje rano jutros procesuiralo je više osoba  koje su navodno bliske škaljarskom klanu. Među privedenima je bio i predsednik Opštine Budva Milo Božović. On je oko 13 časova priveden u SPO, a nakon saslušanja odveden je prostorije CB-a do privoda specijalnom državnom tužiocu.

Na pitanje novinara zbog čega je uhapšen Božović je kazao „sad ćemo videti“.

VELIKA AKCIJA HAPŠENJA U TOKU: Posle pretresa policija privela Belivukove saradnike zbog likvidacija ova dva „škaljarca“

Državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić saopštio je da je po nalogu državnog tužioca upućenog u Specijalno državno tužilastvo, Specijalno policijsko odeljenje lišilo slobode predsednika opstine Budva Mila Božovića jer postoje osnovi sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i tri krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

– Prethodno je policija pretresala njegove stanove i druge prostorije koje koristi. Lice lišeno slobode će biti sprovedeno državnom tužiocu radi saslušanja kao osumnjičeni, u zakonskom roku- navodi se u saopštenju.

Božović je nakon određenih policijskih radnji odveden na pretres stana. Advokat Miroje Jovanović kazao je da je uhapšen pogrešan Milo i da je ovo politička igra.

Kako neznavično prenosi crnogorski portal, druge procesuirane osobe su navodno pripadnicima kriminalne grupe poznatije kao budvanska grupa. Pripadnici policije tragaju za Nenadom Kaluđerovićem sa Cetinja.

Poslanik DF-a Andrija Mandić osvrnuo se na vest o privođenju njegovog partijskog kolege Mila Božovića. On je rekao da će glavni specijalni tužilac morati u sudskom procesu da priloži mnogo dokaza da bi ove tvrdnje opravdao, ne samo pred sudom nego i javnošću Crne Gore.

– Ne mislim da je baš slučajno ta akcija jutros organizovana, ne mislim da je bilo koji novi podatak vezano za Božovića stigao juče ili prekjuče- naveo je Mandić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter