Izvor: Tanjug
26.04.2023 u 13:30
2

„Časna porodica Đoković izložena podmetanjima i medijskom neprofesionalizmu“: Oglasio se Dodik povodom video-snimka

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je danas, povodom video snimka razgovora pred snimanje emisije „Oko“ RTS-a u kojem govori o Novaku Đokoviću i njegovoj porodici, da će nastaviti da poštuje i uvažava uspeh neponovljivog Đokovića i da, kao i do sada, poštuje i ceni njegovu porodicu, a da je doživeo razočarenje u RTS.

-Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koja ne može da im oprosti uspeh- rekao je Dodik komentarišući video snimak objavljen na društvenim mrežama u kojem je zabeležen njegov razgovor s voditeljem emisije „Oko“ Gorislavom Papićem pred njegovo sinoćne gostovanje u toj emisiji.

DODIK OŠTRO PO PORODICI ĐOKOVIĆ: Kad uđeš u posao, auuu – CIGANIJA poprilična (VIDEO)

-Iz dela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je bio deo kratkog razgovora sa voditeljom Papićem pred sami početak snimanja emisije, jasno se vidi da govorim o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi ni u toku turnira (Srpska open)- naveo je Dodik.

Dodik je kazao da je „u emisiji ‘Oko“ RTS-a izneo svoj stav o svim zadatim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao uvek“ i da njegov „odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja“.

-Delujući iz zasede, RTS, iz njima znanih razloga, odlučila se u ovom slučaju, na ovako neprofesionalan način, delovati u formi sačekuše i time poljuljati moje inače visoko poverenje u tu nacionalnu medijsku kuću -saopštio je predsednik RS.

-Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića kao tenisera i čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu. Napominjem da će u meni uvek imati prijatelja i poštovaoca i da taj moj odnos prema njima neće moći da ugrozi nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam. RTS je izgubila nekoga koji je nažalost mislio da ima nade za profesionalizam u medijima -izjavio je Dodik.

-Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS -dodao je Dodik.

On je rekao da će nastaviti da poštuje i uvažava uspeh „neponovljivog Novaka Đokovića te da kao i do sada“ poštuje i ceni njegovu porodicu.

-Završićemo sve dogovore oko turnira ‘Srpska open’. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem na velikoj zahvalnosti da se turnir ove godine održi u Banja Luci- saopštio je Dodik.

-Izvinjavam se, ako je špekultivni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način- istakao je predsednik RS.

On je naveo da kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića kao tenisera i kao čoveka, želi svu sreću njemu i njegovoj porodici. „Srđanu i Đorđu uspeh u svemu. Napominjem da će u meni uvek imati prijatelja i poštovaoca, i da taj moj odnos prema njima neće moći da ugrozi nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam“.

-RTS je izgubila nekoga koji je nažalost mislio da ima nade za profesionalizam u medijima- saopštio je Dodik.

U video snimku objavljenom na internetu, u kojem razgovara s Papićem pred snimanje emisije „Oko“, Dodik je, između ostalog, rekao da su „Đokovići teški“.

-Znaš, ljudi to doživljavaju na emocije, ali kad uđeš u posao, auuu…Ciganija poprilična, mogu ti reći, oni saradnici njihovi -rekao je Dodik u razgovoru s novinarom Gradimirom Papićem pred početak emisije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„Časna porodica Đoković izložena podmetanjima i medijskom neprofesionalizmu“: Oglasio se Dodik povodom video-snimka”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter