Izvor: Tanjug
19.03.2023 u 22:20
0

„DAĆEMO PODRŠKU MILATOVIĆU U DRUGOM KRUGU“: Mandić pozvao glasače!

Predsednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić zadovoljan je glasovima dobijenim na današnjim izborima i poručio da to znači da su građani podržali politiku pomirenja, koja znači budućnost Crne Gore

– Pobeda našeg kolege (Jakova) Milatovića u drugom krugu nema bez podrške DF-a – rekao je Mandić i u ime Demokratskog fronta pozvao građane na punu podršku Milatoviću.

On je pozvao sve građane Crne Gore da u drugom krugu glasaju za Milatovića, bez obzira da li će, kako je rekao, on poštovati tu podršku.

(UŽIVO) PREDSEDNIČKI IZBORI U CRNOJ GORI: ĐUKANOVIĆ i MILATOVIĆ idu u DRUGI KRUG!

Poručio je da Crna Gora mora da krene novim putem, a da politika pomirenja može da bude na korist svakog građanina.

– Želim da zahvalim mom srpskom narodu u Crnoj Gori i svima narodima koji su prihvatili politiku pomirenja. Pred nama su parlamentarni izbori. DF i koalicija oko njega nastupiće na njima. Posle ovih rezultata, završeno je vreme brutalne i odvratne kampanje provitv mene i DF-a. Izmišljali su razne laži, i u ovoj kampanji. Tvrdili smo da smo mi i DPS dve strane iste medalje, ambasade su radile protiv nas, vodeći mediji. Pred nama su parlamentarni izbori –  rekao je Mandić.

Jedan od lidera DF-a je poručio da se nada da će građani vrednovati to što će „DF Milatoviću omogućiti da bude predsednik Crne Gore“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter