Izvor: Novosti
31.12.2022 u 17:22
0

DETALJI TRAGEDIJE U PRIJEDORU: Poginuli otac i ćerka u stravičnoj avionskoj nesreći

Dugogodišnji instruktor letenja Ljubiša Armanda i njegova ćerka Andreja poginuli su avionskoj nesreći koja se dogodila danas u Prijedoru

Dugogodišnji instruktor letenja Ljubiša Armanda i njegova ćerka Andreja poginuli su avionskoj nesreći koja se dogodila danas u Prijedoru.

Tragedija koja je zavila Prijedor u crno dogodila se danas oko 15 časova, u blizini magistralnog puta Prijedor- Kozarska Dubica, prenose mediji.

NAJNOVIJA VEST! SRUŠIO SE AVION MIG-21 U HRVATSKOJ: Jedan pilot se katapultuirao za drugim se traga!

Ljubiša Aramanda je bio i instruktor jedriličarstva i pilot, bio je planinar, član PD „Klekovača“, a radio je i u Elektrodistribuciji Prijedor. Njegova ćerka je nedavno počela raditi u opštini Prijedor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter