Izvor: Novosti
05.01.2023 u 09:49
0

DETALJI ZLOČINA U ZAGREBU: Krvavom piru prethodila svađa – devojčica umrla u bolnici, napadač poginuo

Strašne scene odvijale su se kasno sinoć u jednoj kući na II. Kanalskom putu na zagrebačkom Kozari putu, koje su za posledicu imale smrt jednoipolgodišnje devojčice, a nedugo potom i počinitelja tog užasa.

Kako se nezvanično saznaje, sinoć oko 20.30 sati G.P. (41) je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerka sa detetom, prenosi Jutarnji list.

Izbila je žestoka svađa među bivšim supružnicima tokom koje je on na nesrećnu ženu nasrnuo sekirom.

Pritom je naneo stravične povrede detetu tako da su, nedugo nakon njegova bekstva, majka i dete prevezeni u zagrebačke bolnice.

Međutim, detetu nažalost nije bilo spasa uprkos intenzivnim naporima lekara.

HOROR U ZAGREBU: Sekirom napao ženu i bebu pa pao pod auto-preminulo dete

A rastrojeni počinilac udaljio se u nepoznatom pravcu kroz kvart, a onda je završio na zaobilaznici gde je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, na njega naletelo nepoznato vozilo i na mestu ga usmrtilo.

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog svirepog čina, a više informacija u rekonstruisanju horora daće nesrećna 41-godišnjakinja nakon što joj to dopusti zdravstveno stanje.

Iz policije kažu da će o slučaju izdati saopštenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter