Izvor: Tanjug
25.02.2023 u 16:29
2

MILO ĐUKANOVIĆ NIKAD ODLUČNIJI: „Cilj mi je da pobedim u prvom krugu“

Predsednik Crne Gore i predsednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izjavio je da mu je cilj da pobedi u prvom krugu izbora, koji će biti održani 19. marta.

On je poručio je da je njegova kandidatura izraz odgovornosti i brige prema Crnoj Gori.

NIŠTA NOVO! Predsedništvo DPS predložilo Đukanovića za predsednika

Milo Đukanović je, nakon predaje predsedničke kandidatire, rekao da u izbornu trku izlazi da bi pobedio.

-Moj je cilj da pobedim u prvom krugu, a neću izgubiti entuzijazam ako dođe do drugog kruga- rekao je Đukanović na konferenciji za novinare.

On je ocenio da je ponuda na predsedničkim izborima dobra i da će izborna trka biti zanimljiva.

-Ne bi prognozirao ko će mi biti protivkandidat u drugom krugu. Potrudiću se da pobedim u prvom krugu, ako bude drugog, uložiću sve kapacitete da pobedim-poručio je Đukanović.

On je ocenio da je njegova kandidatura izraz odgovornosti prema Crnoj Gori.

OGLASIO SE PREDSEDNIČKI KANDIDAT MANDIĆ: „“Naši potomci zahtevaju od nas da se ujedinimo oko njihove budućnosti“

Prema njegovim rečima, za manje od tri godine, Crna Gora je prošla put od zemlje koja je bila najdinamičnija investiciona destinacija u Evropi, lider u evropskim integracijama, a danas se opisuje kao rak rana Balkana.

On je naveo da nije neophodno da im drugi otvaraju oči, da je Crna Gora danas zemlja razorene funkcionalnosti.

Prema Đukanovićevim rečima, Crna Gora je danas država koju investitori napuštaju, država uplašenih biznisa i zanemarene vladavine prava.

-Tu se vidi da aktuelna vlast ne mari za stavove Evropske komisije ni Venecijanske komisije. Zbog svega toga Crna Gora je potpuno paralisana na evropskom putu -ocenio je Đukanović.

On smatra da su izbori prilika da Crna Gora, mudrim izborom građana vrati stabilnost politike, konkurentnost biznis ambijenta, posvećenost reformama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MILO ĐUKANOVIĆ NIKAD ODLUČNIJI: „Cilj mi je da pobedim u prvom krugu“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter