Izvor: Tanjug
18.07.2022 u 15:49
0

DODIK DOGOVORIO SARADNJU SA IZRAELOM Srpski član Predsedništva BiH poručuje: „Pre svega, saradnja će biti ostvarena i u oblasti turizma i energije!“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sastao se u Jerusalimu sa izraelskim ministrom finansija Avigdorom Libermanom sa kojim je razgovarao o poboljšanju saradnje u oblasiti turizma i energetike.

„Mogu da potvrdim da smo razgovarali kako razviti naše odnose u oblasti turizma, kako poboljšati saradnju u oblasti energetike i to je ono što ćemo raditi u budućem vremenu“, rekao je Dodik za RTRS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da Izrael ima veoma dobra iskustva za razvoj solarne i drugih oblika izvora energije.

„Mi ćemo brzo poslati jednu ekipu naših ljudi, koji će razgovarati sa nadležnima o mogućoj saradnji“, naveo je Dodik.

HOLOKAUST NAJSTRAŠNIJA MRLJA NA LICU EVROPE! Dodik u Jad Vašemu: Na ovom mestu čovek se seti da ne sme da zaboravi!

Ono što mi sada hoćemo da uradimo, rekao je Liberman, je to da napravimo pritisak da dođe do razvijanja trgovinskih odnosa.

„Pre svega, saradnja će biti ostvarena i u oblasti turizma i energije, i ja se zaista nadam da mi možemo da krenemo sa tom saradnjom već tokom sledeće godine“, naveo je Liberman, prenela je RTRS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter