Izvor: Tanjug
13.04.2022 u 15:38
0

DODIK I NJEGOVA PORODICA UGROŽENI Srpski član Predsedništva BIH poručio: Osećam se sigurno dok me čuva MUP Srpske!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se oseća bezbednim, ako ga čuva MUP Srpske i da će se, kako kaže, prilagoditi potrebama pojačane bezbednosti.

Sve informacije o ugroženoj bezbednosti njega i njegove porodice dobio je, kaže, od MUP-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Poštujem izvore koje su oni predočili. Sa nekoliko strana je dostavljena identična informacija o mojoj mogućoj ugroženosti. U narednim danima pratiću na koji način se razvija ta aktivnost“, rekao je Dodik za RTRS.

Kaže da će se u skladu sa preporukama MUP-a prilagoditi potrebama pojačane bezbjednosti.

„Često cujem da neko želi da me ugrozi. Razumem da je to zbog mojih stavova, a vezanih za odbranu Republike Srpske i rezultat atmosfere koja se napravila u BiH koju su generisali muslimani i njihovi politički predstavnici, a pre svega opozicija oličena u PDP-u i njihovim prvacima“, rekao je Dodik.

MILORAD DODIK NEĆE DA SE POVINUJE OČEKIVANJIMA VELIKIH SILA: Dosledan sam politici koju vodim, poštujem Dejtonski sporazum!

On je ukazao da je to atmosfera u kojoj su oni strancima stalno sugerisali kako treba da se skloni Dodik, kako je ovo diktatura, režim, što, kako je rekao, ništa nije tačno.

„Ne može da bude ni dikatatura, a ni režim ako ste u poziciji da nemate vojsku, da nemate obaveštajne službe, sudove, da nemate reprekusiju bilo koje vrste“, rekao je Dodik.

Da je to režim, diktatura, Dodik je upitao odakle njima mogućnost da tako slobodno i neobavezno govore neistine širom sveta.

On je naveo da se iz njihovih izjava, gde god su bili, vidi da su ohrabrivali Nemce, Britance, Amerikance, obečavajući da će učiniti sve kada oni navodno dođu na vlast da normalizuju Republiku Srpsku koja će s njima saradivati.

„To znači ko s njima saraduje nema Republike Srpske. I to je razlika između nas“, rekao je Dodiki dodao da je priprema urađena.

Nakon informacija o bezbednosnoj ugroženosti Dodika i njegove porodice u Republici Srpskoj je bezbednost podignuta na najviši nivo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter